Ventilationsservice og anden vedligeholdelse

Hos MJ Klimateknik ApS har vi stor ekspertise med ventilationsanlæg, og vi tilbyder bl.a. service og indregulering af ventilationsanlæg samt anden vedligeholdelse. Vi kører i hele Danmark.

Et lavere energiforbrug og et bedre indeklima

Løbende service af ventilationsanlæg sikrer, at anlægget fungerer optimalt, nedsætter risikoen for driftstop. Samtidig har et velfungerende ventilationsanlæg et lavere energiforbrug og giver et bedre indeklima. Vi anbefaler, at du bestiller service en til to gange årligt.

Et korrekt indreguleret ventilationsanlæg sikre, de korrekt luftmængde i de enkelte rum. Det forhindrer samtidig støj og træk og giver dermed en maksimal komfort.

Vi har stor erfaring med ventilationsservice, da vi har været i ventilationsbranchen siden år 2000. Derfor kan du altid forvente et omhyggeligt kvalitetsarbejde til den rigtige pris.​

Kontakt os for at bestille service af anlægget

Du er velkommen til at få flere oplysninger om, hvad vi tilbyder, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på service og vedligeholdelse af dit ventilationsanlæg.

Du kan ringe på tlf. 27 13 45 69 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til e-mail mikael@mjklimateknik.dk.

Send os din opgave

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt med et gratis tilbud og en god pris.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge MJ Klimateknik?

Vi har 20 års erfaring

Med mere end 20 års erfaring i branchen, med at varetage opgaver lige fra industri anlæg, laboratorieventilation, til mindre villa ventilation.

Laver et godt kvalitetsarbejde

Vi er altid omhyggelig og ansvars bevist med opgaverne.

Vejleder og rådgiver

Inden vi påbegynder en opgave, sikrer vi os, korrekt vejledning og rådgivning til den helt rigtige løsning fra starten af.

Kører i hele Danmark

Vi varetager opgaver i hele landet og kommer også gerne ud og ser på opgaven inden start, så vi er sikre på, den løses korrekt.

Firmainfo

MJ Klimateknik ApS

Skovvænget 6

5792 Årslev​

Telefon: 27 13 45 69

E-mail: mikael@mjklimateknik.dk

Åbningstider

Telefontid 7-16,​ svarer inden for et døgn.

Samarbejdspartner

www.sporgas.dk